Lapsiystävällinen Kaarina

Aloite
Kaarinan SDP :n valtuustoaloitteen allekirjoitti 46 valtuutettua.   Suomen UNICEF on kehittänyt Lapsiystävällinen kunta -mallin kannustaakseen ja tukeakseen kuntia kehittämään hallintoaan ja toimintatapojaan lapsiystävällisemmiksi ja… Avainsanat:

Nuorisopalveluiden henkilöstöresurssit kuntoon

Etusivu
Kaarinan Vasemmistoliiton ja Kaarinan SDP:n valtuustoaloite Ehdotus: Kaarinan vasemmistoliitto ja Kaarinan SDP esittävät, että Kaarinan nuorisopalvelut selvittävät nuorisotilojen resursointia ja että nuorisotiloilla siirryttäisiin työparityöskentelyyn, eli… Avainsanat:

Tiedonkulku paremmaksi ja yksinkertaisemmaksi kodin ja päiväkodin välillä

Aloite
Jos esikoisesi on koulussa ja kuopus päiväkodissa, tulet pohtineeksi vaikkapa näitä asioita: Koska oli kevätjuhla? Milloin kesälomakysely pitikään palauttaa? Ja missä se lomake on, jolla… Avainsanat:

Valtuustoaloite: Tarjotaan Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kaikille kuntamme nuorille kesätyöpaikka

Aloite
Valtuustoaloite 13.3.2017, Kaarinan sosialidemokraattinen valtuustoryhmä Tarjotaan Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kaikille kuntamme nuorille kesätyöpaikka Nuoret tarvitsevat työpaikkoja ja työelämä tulevaisuuden tekijöitä – nuoria. Nuorten mahdollisuudet saada… Avainsanat:

Valtuustoaloite Kaarinan julistautumisesta syrjinnästä vapaaksi alueeksi

Etusivu
  Valtuutettu Mikko Vuori jätti sosialidemokraattisen valtuustoryhmän valtuustoaloitteen, että Kaarina julistautuu syrjinnästä vapaaksi alueeksi (Dnro 545/2016): ”Kaarinan kaupungin julistauduttava syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Syrjinnästä vapaa alue… Avainsanat:

Valtuustoaloite lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamisesta

Etusivu
  Valtuutettu Mikko Vuori jätti sosialidemokraattisen valtuustoryhmän valtuustoaloitteen lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamisesta (Dnro 544/2016): ”Harrastustakuulla kaikille lapsille mahdollisuus harrastukseen. Harrastusten kustannukset ovat nousseet Suomessa viime… Avainsanat: