Tiedote: Valkeavuoren hankesuunnitelma ja rahoitus

Etusivu
Kaarinan kovasta investointiohjelmasta käydään keskustelua niin kaupungin päättävissä elimissä, kuin julkisuudessakin. Tällä hetkellä tapetilla on Valkeavuoren koulun hankesuunnitelma ja siihen liittyvä rahoituspäätös. Julkisuudessa on esitetty… Avainsanat:

Tervetuloa Kaarinaan (puhe piirikokousväelle 3.11.)

Blogi
Kaarinan SDP:n kunnallisjärjestön puheenjohtajan Niina Alhon tervehdys piirikokousväelle.   Hyvät ystävät ja toverit tervetuloa Kaarina-taloon ja Kaarinaan. Kaarinan kaupunki ja erityisesti keskusta kehittyy nyt kovaa… Avainsanat:

Mitä sinulla on sydämellä?

Mitä sinulla on sydämellä? ❤ Tule tapaamaan meitä SDP:n toimintapäivänä13.10. Krossin liikekeskuksen tai lataa SDP:n maksuton Kansalaispaneeli-mobiilisovellus. Jaossa on 10kpl Ura Basketin lippua illan peliin… Avainsanat:

Vapari täyttyi perheistä vapunpäivänä

Etusivu
Lähes kuusisataa kaarinalaista löysi tiensä Vaparissa järjestettyyn, lapsiperheille suunnattuun vapputapahtumaan 1. toukokuuta. Ohjelmassa oli kasvomaalausta, tarkkuusheittoa, temppurataa ja muuta perheen pienimmille suunnattua tekemistä. Musiikista vastasi… Avainsanat:

Valtuustoaloite: Tarjotaan Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kaikille kuntamme nuorille kesätyöpaikka

Aloite
Valtuustoaloite 13.3.2017, Kaarinan sosialidemokraattinen valtuustoryhmä Tarjotaan Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kaikille kuntamme nuorille kesätyöpaikka Nuoret tarvitsevat työpaikkoja ja työelämä tulevaisuuden tekijöitä – nuoria. Nuorten mahdollisuudet saada… Avainsanat: