Kunnallisvaalitavoitteet 2017-2020

Etusivu
INHIMILLINEN KAARINA SOSIALIDEMOKRAATTIEN KUNNALLISVAALITAVOITTEET  KAARINASSA 2017–2020 Me Kaarinan sosialidemokraatit tartumme innolla tulevaan valtuustokauteen, joka tulee olemaan historiallinen ja haastava. Tekemällä oikeita asioita Kaarinassa voidaan elää entistäkin… Avainsanat:

Mira Laaksonen, 43-vuotias ostopäällikkö Auranlaaksosta

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Olen 43-vuotias perheenäiti Kaarinan Silvolanlaaksosta. Perheeseen kuuluu mies sekä 6- ja 10- vuotiaat pojat. Koulutukseltani… Avainsanat:

Mikko Vuori, 38-vuotias isännöitsijä ja varatoimitusjohtaja Sorrosta

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta, sekä kaksi kissaa ja tuliliskoa. Toimin tällä hetkellä Valtuutettuna… Avainsanat:

Jarkko Järvinen, 71-vuotias nuorisotoimen johtaja ja eläkeläinen Koristosta

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Pitkään politiikassa mukana ollut entinen virkamies. Entisen viran puolesta ja pitkään politiikassa mukana olleena tiedän… Avainsanat:

Marjatta Nenonen, 70-vuotias pääluottamusmies ja eläkeläinen Hovipellosta

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Pitkänlinjan Kaarinalainen vaikuttaja Olen toiminut Kaarinalaisessa politiikassa noin 30 vuotta ja meidän nähnyt hyvät ja… Avainsanat:

Heikki Suominen, 76-vuotias eläkeläinen Piikkiöstä

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Olen Heikki Suominen. Olen ollut Piikkiön kunnanvaltuuston jäsenenä vuodesta 1985 alkaen kuntaliitokseen asti. Piikkiön kunnanhallituksen… Avainsanat:

Kauko Pihlava, 80-vuotias laitosmies ja eläkeläinen Kultanummesta

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Kausela-Kultanummi-Kalttassuo Omakotiyhdistys ry. puheenjohtaja 15v. Kalttassuo- Kuntanummen Tiekunnan puheenjohtajana 15v. Kunnon kuntalainen. Kaikille tasa-arvo. Mikä… Avainsanat:

Kuntavaaliehdokkaiden metsätreffit Vaarniemien laavulla

26.2. kokoonnumme kuntavaaliehdokkaiden kanssa Vaarniemen laavulle paistamaan makkaraa ja lämmittämään mehua kaikille kaarinalaisille. Tervetuloa nauttimaan ulkoilmasta, makkarasta, mehusta ja muistakaa myös haastatella ehdokkaita! Autoille löytyy… Avainsanat:

Henrik Kosonen, 34-vuotias perheyrittäjä Kesämäestä

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Olen paljasjalkainen kaarinalainen, joka on monessa sopassa keitetty. Olen ollut yli 8 vuoden ajan mukana… Avainsanat:

Hemmo Helander, 52-vuotias kiinteistönhoitaja Littoisista

Etusivu
Kuka olet ja miten yhteiskunnallinen vaikuttaminen on tullut sinulle tutuksi? Olen 52 vuotias perheellinen kaveri Littoisista. Perheessä vaimo, kaksi lasta ja pari koiraakin löytyy. Työssä… Avainsanat: