Liikenneturvallisuutta kuntalaispalautteen innoittamana

Aloite

 

Kaarinan SDP:n valtuustoryhmä teki valtuustoaloitteen 5.6.2017 koskien liikenneturvallisuuden parantamista Piikkiössä, Hepojoentien ja Toivolinnantien osalta. Aloite sinänsä ei ole erikoinen, se on kuten niin monet muutkin valtuustoaloitteet, jonkun kohdan korjaamista ja parantamista kaupungissamme, mutta yksi asia tekee juuri tästä aloitteesta erityisen. Se, että se tehtiin suoraan kuntalaispalautteen perusteella.

Tällä sivulla on aiemmin kerrottu osallistumisestamme  Piikkiö-päiville ja kuinka siellä sai pyörittää onnenpyörää sillä hinnalla, että antoi meille ideoita ja palautetta, kuinka Kaarinasta saataisiin vieläkin parempi paikka elää. Tämän aloitteen idea tuli siis suoraan palautelaatikosta.

Aloitteessa esitetään, että kaupunki ryhtyy selvittämään liikenneturvallisuuden parantamista Hepojoentiellä ja Toivolinnantiellä yhdessä Ely-keskuksen kanssa, koska tiet ovat sen hallinnoimia. Voit tutustua koko aloitetekstiin täällä>>>.

Kuten huomaat, meille tullut palaute luetaan, otetaan huomioon ja viedään eteenpäin kaupungin päätöksenteossa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä.