Kiitos kaikille äänestäjillemme!

Etusivu

Kaarinan sosialidemokraatit säilyttivät asemansa toiseksi suurimpana valtuustoryhmänä. Kiitämme jokaisesta sosialidemokraatille annetusta äänestä ja luottamuksesta.

Teimme koko vaalikampanjan ajan näkyvästi vaalityötä. Tulemme jatkamaan hyvällä tiimillämme eteenpäin koko tulevan valtuustokauden. Uskomme, että aktiivisuudella ja hyvällä yhteistyöllä voimme saavuttaa eniten.

 

Tavoitteemme on nyt lähteä toteuttamaan vaaliohjelmaamme. Haluamme myös lisätä yhteyttä kuntalaisiin ja siksi toivomme saavamme paljon palautetta, ehdotuksia ja uusia keskustelunavauksia kaikilta kaarinalaisilta. Kaikkiin Kaarinan SDP:n luottamushenkilöihin saa olla yhteydessä! Meille voi myös jättää verkkosivujen tai facebookin kautta yhteydenottopyyntöjä.

Ole meihin yhteydessä!

Vaalit ovat ohi, mutta Kaarinan Sosiaalidemokraateissa on täysi tohina päällä.

Nyt katse kohti tulevaa, on tekojen vuoro!