Heikki Suominen, 76-vuotias eläkeläinen Piikkiöstä

Etusivu

Olen Heikki Suominen. Olen ollut Piikkiön kunnanvaltuuston jäsenenä vuodesta 1985 alkaen kuntaliitokseen asti. Piikkiön kunnanhallituksen jäsenenä olen ollut monta vuotta. Olen toiminut myös Piikkiön kunnanhallituksen puheenjohtajana. Olen tällä hetkellä Livian yhtymäkokouksen ensimmäinen varapuheenjohtaja.

Päätin ryhtyä vielä kerran kuntavaaliehdokkaaksi, koska virtaa on vielä jäljellä. Tavoitteeni on, että kaupungin tarjoamat palvelut eri ikäryhmille pysyisivät yhtä hyvinä kuin tähänkin asti.

Ihmisten hyvinvoinnin puolesta taisteleminen on kaupunginvaltuutetun tärkein tehtävä tulevalla valtuustokaudella.


 

Tämä ehdokasartikkeli on osa Kaarinan SDP:n kuntavaaliehdokkaiden esittelyä. Jokaisesta ehdokkaasta löytyy artikkeli näiltä nettisivuilta. Uusia artikkeleita julkaistaan sitä mukaan, kun saamme ehdokkaita kuvattua ja haastateltua.